Räden till ICAST 2023

jun 28, 2023

Vi är superglada över att tillkännage vårt deltagande på ICAST 2023, världens största branschmössa för sportfiske. Vi har sett fram emot vår pilgrimsfärd från Sverige till USA länge och kan inte vänta med att förvåna folkmassorna med våra revolutionära Svivlocasters.

ICAST 2023 äger rum från den 11 julith till 14 julithpå Orange County Convention Center i Orlando, Florida. Det är den ultimata plattformen för att visa upp produkter inom fiskeindustrin, så vi kommer mycket förberedda, utrustade med flera av multirullar med autotumme som utgör vår arsenal.

Vår produktlinje för ICAST 2023 inkluderar naturligtvis vår flaggskeppsprodukt: Svivlo Genesis ONEDetta är vår första multirulle någonsin, en elegant och kraftfull rulle i 300-storlek som är perfekt för att fiska Muskie, Northern Pike, Gös, Walleye och Snakehead. Detta är dock inte allt. Vi är glada att kunna meddela att vi också ställer ut vårt senaste tillskott: Svivlo Draken ONEden mest mångsidiga sötvattenrullen i 100-storlek som någonsin kommit ut på marknaden. Med sin lättare design är det den perfekta rullen för att fånga abborre.

Vårt mål på ICAST 2023 är att verkligen sticka ut hakan och visa den yttersta bekvämlighet och tillförlitlighet som vår patenterade autotumme erbjuder.

Så missa inte möjligheten att uppleva framtidens fiske. Vi vill gärna träffa dig där, så kom och träffa oss i monter 1417och ta del av rullen som kommer att omforma sportfisket.

Vi kommer att vänta på er.

Vi är redo.

Subscribe to our newsletter

Subscribe to our newsletter to receive news, updates and know when we visit your area for testing of our revolutionary reels.

 

You have subscribed