Svivlo på Sportfiskemässan i Stockholm

feb 14, 2023

Årets upplaga av Stockholm Sport Fishing Fair ägde rum mellan den 16-19 mars i Älsvjö, Sverige. Under dessa fyra dagar introducerade Svivlo en ny standard för aktörer inom den svenska fiskerullindustrin. Detta genom att erbjuda alla de 19 600 besökarna att prova den nya Svivlo Genesis ONE fiskerullen på plats, något som ingen annan flerhjulstillverkare erbjöd.

Människor i alla åldrar och kunskapsnivåer tog sig till Svivlos monter för att ta reda på mer om den revolutionerande fiskerullen. Många av besökarna som fick testa fiskerullen under mässans fyra dagar var ibland skeptiska till att det faktiskt skulle fungera. Men efter noggranna tester var konsensusen att den presterade över förväntan. Åskådare på mässans bakgård, där produkttesterna genomfördes, kunde glatt se testpersonernas förvånade miner och olika reaktioner. En av dessa testare var Jan Ohlsson (JanO), en svensk sportfiskare och meteskribent som var förtjust över hur väl Svivlo Genesis ONE fungerade och hur lätt den var att använda. Två funktioner som aldrig setts i en fiskerulle av denna typ.

Se följande video för Jan Ohlssons och de flesta andra testpersoners spontana reaktioner när de provar Svivlo Genesis ONE för första gången:

Subscribe to our newsletter

Subscribe to our newsletter to receive news, updates and know when we visit your area for testing of our revolutionary reels.

 

You have subscribed