Vi på Brillianze Sweden AB följer de europeiska unionens regler för konsumenters rättigheter när det gäller returer och återbetalningar. Nedan följer vår returpolicy i enlighet med dessa regler:

Ångerrätt:

  1. Du har rätt att ångra ditt köp inom 30 dagar från den dag du mottog varan utan att ange någon specifik anledning. Om du har köpt flera varor i samma beställning och de levereras separat börjar ångerfristen löpa när du mottar den sista varan.

  2. För att utöva din ångerrätt måste du meddela oss om ditt beslut att ångra ditt köp genom ett tydligt uttryckt meddelande (till exempel via e-post eller brev).

  3. Du kan använda vår ångerblankett (om så önskas), men det är inte obligatoriskt.

Returer:

  1. Om du ångrar ditt köp har du 30 dagar på dig att returnera varan till oss.

  2. Varan måste returneras i sitt ursprungliga skick, inklusive originalförpackning och eventuella tillbehör.

  3. Du ansvarar för returfrakten om du ångrar ditt köp. Var medveten om att du också är ansvarig för varans skick under transporten, så se till att paketet är ordentligt förpackat och säkrat.

Återbetalning:

  1. När vi har mottagit din retur kommer vi att behandla återbetalningen inom 30 dagar från det att vi mottog varan eller att du meddelade oss ditt beslut att ångra köpet, beroende på vilket som inträffar först.

  2. Återbetalningen kommer att göras med samma betalningsmetod som användes vid köpet, om du inte uttryckligen samtycker till en annan metod.

Undantag från ångerrätten:

  1. Vissa varor kan vara undantagna från ångerrätten på grund av sin art, till exempel varor som har anpassats efter dina specifika önskemål eller som snabbt kan försämras.

Kontaktinformation:

Om du har några frågor eller behöver hjälp med din retur, vänligen kontakta vår kundtjänst på:

returer@svivlo.se

Vi strävar efter att erbjuda en rättvis och tydlig returprocess enligt EU-reglerna för våra kunder. Tack för att du handlar hos Brillianze Sweden AB.

Subscribe to our newsletter

Subscribe to our newsletter to receive news, updates and know when we visit your area for testing of our revolutionary reels.

 

You have subscribed