Ålder: 30 år

Svivlo Fishing Team

När du inte fiskar: Spelar hockey när tillfälle ges och umgås med familjen

Favoritfiskeplats: Mälaren

Favoritbete/teknik: Westin swim, röd/svart

Favoritfisk: Gädda och därefter Abborre och Gös

Bästa fiskeminne: För egen del är det nog när jag, Jonas och Keda åkte ut för att fiska abborre på Mälaren en sen vårdag. Jag minns att vi hade lite fisk i båten men inget jättebra fiske. Vi bestämde oss för att byta område och prova en kant närmre båtklubben. Det tog inte lång tid tror det var kanske andra kastet eller något då det sög tag i grejerna och jag kände direkt att det var en bättre fisk enligt mina och Mälarens mått 1170g & 43cm. Att få uppleva de kramarna och den glädjen med sina vänner det längtar man efter igen.

Värsta fiskeminne: Det vill jag nog helst inte prata om, men det va på en abborre tävling vi hade det väldigt segt dag ett och låg ganska långt efter dom andra i tävlingen, men vi hade gjort ett litet ryck och fått några fina fiskar men när det området dör av väljer vi att byta ställe till en gräskant å väl på plats smäller det direkt i mitt spö. Det är ett så pass hårt hugg att jag inte vet om det är en gädda eller abborre men när jag väl ser fisken så är det en abborre som är så stor att jag knappt tror mina ögon. Jag skriker efter håv då fisken sitter dåligt, men vi hinner knappt få upp håven då den är ihopvikt innan fisken har lossnat alldeles intill båtkanten och jag bryter ihop.

Subscribe to our newsletter

Subscribe to our newsletter to receive news, updates and know when we visit your area for testing of our revolutionary reels.

 

You have subscribed