Ålder: 49 år

Svivlo Fishing Team

När du inte fiskar: Hockeycoach och före detta hockeyspelare

Favoritfiskeplats: Vänern och Mälaren

Favoritbete/teknik: Hi-Lo

Favoritfisk: Abborre och därefter Aspen

Bästa fiskeminne: Det är nästan omöjligt att säga. Varje fisk är unik och har ett arbete bakom så jag har väldigt svårt att uttala mig om mitt bästa fiskeminne. Jag är oerhört tacksam att min Morfar och mina föräldrar gav mig möjligheten att börja fiska så jag fick möjligheten att uppleva alla dessa hugg. Fiska svärdfisk i Costa Rica är en upplevelse jag sent kommer glömma. Ett annat starkt minne är min granne vid mitt sommarställe tog mig oftast tog med mig ut i båten trots att jag var så mycket yngre än honom. Att jag fick vara med honom på hans gäddfiske är jag evigt tacksam för. Patrik från Älandsbro och Ramsele, ser du detta så tack!

Värsta fiskeminne: Jag satt i takbåten med en liten jigg. Släpade sakta efter botten sen tog det tvärstopp.
Rycker lite och känner 2 sega skakningar, ja tänker helvete! kan vara PB. Drillar gäddan i 10 minuter med ett borrespö. Får upp fisken till kanten men den är inte klar. Ska byta hand för att greppa håven. Så jag får sträcka mig extra långt samtidigt som jag håller spöt längst ner. Och vips gör fisken en rusning och rycker spöt ur handen. Bite of bleak akakabuto och en Shimano twin power ner i djupet. Och av det jag såg så kändes det som en 10+ gädda.

Subscribe to our newsletter

Subscribe to our newsletter to receive news, updates and know when we visit your area for testing of our revolutionary reels.

 

You have subscribed